Mateřská
škola

O třídě

Ahoooj!

Jsme 3. třída KVĚTINKY. Zdravíme Vás v novém školním roce 2023/24.

Letos je nás 5 děvčat a 5 chlapců. Máme novou paní učitelku Martinu, která nám připravuje hodně zajímavých činností, při kterých se vůbec nenudíme a moc se toho naučíme.

Třeba se budeme učit, jak máme správně uchopit a držet pastelku nebo nůžky. Jak si správně obout papuče a boty. Jak se správně obléknout i svléknout a jak se umět samostatně najíst. Zkrátka bude toho mnohem víc... Doma Vám to vše povykládáme a ukážeme :-)

Paní učitelka nás naučí nové básničky, písničky, říkadla a rozpočítadla. Budeme spolu tancovat, cvičit a radovat se společně z pohybu.

Naučíme se, jak se k sobě správně chovat a k tomu nám budou pomáhat naše „květinková pravidla.“ ... A je toho mnohem více, co vše se s naší paní učitelkou naučíme.

V naší malé třídě se nám moc líbí a uvidíte, jak budeme šikovné květinky a kolik toho budeme umět na konci školního roku!!!

 

Zdraví Vás Vaše KVĚTINKY :-)

 

  • 25.04.2022
    thumb
    MŠ Hlučín-Darkovičky bude v době hlavních prázdnin uzavřena z důvodu rekonstrukce 1. třídy.
  • 31.05.2021
    thumb

    MŠ a ZŠ připravily na červen 2021 několik akcí pro děti a jejich rodiče, které proběhnou v MŠ i v ZŠ.

  • 26.05.2021
    thumb
    Seznam přijatých dětí k docházce do MŠ Hlučín-Darkovičky.
  • 07.04.2021
    thumb
    Mateřská škola V Hlučíně–Darkovičkách bude v době hlavních prázdnin uzavřena. Rodiče mají možnost umístit své děti v Hlučíně:
  • 24.03.2021
    thumb
    Úplata za školné
    Úplata za školné se v měsíci březnu platit nebude z důvodu celoměsíčního uzavření mateřské školy.
  • 17.12.2020
    thumb

    Dovolte mi, abych za Základní školu a mateřskou školu v Hlučíně-Darkovičkách, p.o., upřímně poděkovala v této nelehké době za veškerou pomoc, vstřícnost a podporu našemu zřizovateli – městu Hlučínu, Osadnímu výboru a rodičům našich dětí. Díky patří i všem zaměstnancům školky. Velká pochvala patří všem dětem za to, jak se se ztíženými podmínkami fungování vyrovnaly a jak po celou dobu pracovaly. Mgr. Ing. Petra Fojtíková, ředitelka školy