Základní
škola

Zájmové kroužky

Na naší škole v Darkovičkách mají děti velký výběr zájmových kroužků, které si mohou vybrat podle svých zálib, zájmů a potřeb.

Pod záštitou DDM v Hlučíně nabízíme dětem ZŠ v Darkovičkách zájmový kroužek Keramika.Také v letošním školním roce pokračujeme v čerpání dotací ze ŠABLON, díky kterým probíhají kroužky - Klub zábavné logiky a deskových her - lektorka Zdeňka Fojtíková  a Procvičování v AJ pro žáky 5. třídy - lektorka Petra Fojtíková. Klub zábavné logiky a deskových her je zaměřen na rozvoj logického a strategického myšlení, představivosti, kreativity, důvtipu. Procvičování v AJ je volnočasová aktivita rozvíjející znalosti a dovednosti v anglickém jazyce. Tyto kroužky jsou pro děti zcela zdarma. Děti naší školy mohou navštěvovat také kroužky dalších organizací. Veselá věda – vedoucí Pavlína Wiejowská, Zálesák Hlučín - vedoucí Jan Říčný, Sportovní gymnastika - paní Gúberová a Atletika - paní Hana Klapcová.

Děti mají ušetřený čas, protože nemusí za svými oblíbenými kroužky a aktivitami dojíždět, ale naopak za nimi dojíždějí lektoři přímo do školy.